İzleyiciler

29 Aralık 2010 Çarşamba

YOĞURTLU PAZI

YOĞURTLU PAZI
Malzemeler

1  demet pazı
1 su bardağı yoğurt
2 diş sarımsak
1 yemek kaşığı tereyağ
Tuz, pulbiber

Yapılışı
Pazılarımızı bir tencerede çok az bir sıvı yağ koyarak haşlayalım. Diriliklerini kaybedince  servis tabağımıza alalım. Yoğurdumuzun içerisine tuz atalım. Dövülmüş sarımsaklarımızı karıştıralım. Pazılarımızın üzerine gezdirelim. Tereyağında pulbiberimizi yakalım ve Pazının üzerindeki yoğurdun üzerine gezdirerek afiyetle yiyelim.

YOĞURTLU PAZININ ŞİFASI

01. İştah açıcıdır.
02. Vücuda kuvvet verir.
03. Hazmı kolaylaştırır.
04. İdrar söktürür, kabızlığı önler.
05. Öksürüğe karşı iyi gelir.
06. Kansızlıkta faydalıdır.

10 yorum:

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

ellerinize sağlık Fuat bey... yine çok şifalı bir yemek seçimi yapmışsınız... biz ailece severiz sebzeli tarifler... güzel paylaşımınıza teşekkürler...

ELIANA-Coisas Boas da Vida dedi ki...

OI FUAT
VIM DESEJAR UM FELIZ ANO NOVO PARA VOCÊ E FAMÍLIA!
BEIJO

Begonvilli Ev dedi ki...

Yoğurtlu ıspanağa bayılırım. Belli ki, pazı da nefis. Deneyeceğim.

MªJosé dedi ki...

las acelgas con yogur buenas sanas y nutritivas.
saludos
felices fiestas

Gülcan dedi ki...

çok lezzetli görünüyor elinize sağlık.

seda dedi ki...

Hem lezzetli ,hem faydalı. ellrinize sağlık fuat bey

Rosacr dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Rosacr dedi ki...

Una forma muy original de comer acelgas. Te copio la receta para probarlas.
Besos.

Çilekli Mutfak dedi ki...

ellerinize sağlık fuat abi.

Nesli dedi ki...

Ellerinize sağlık Fuat Bey ... Dostçakalın..