TEREYAĞINDA MISIR UNLU PATLICAN


TEREYAĞINDA MISIR UNLU PATLICAN

Malzemeler

4 adet  patlıcan
1 su bardağı mısır unu
Tuz

Yapılışı

Patlıcanları alacalı soyalım. Tepe kısmını kesmeden dörde keselim. Tuzlu suda haşlayalım. Patlıcanlar dağılmadan pişince sıcak sudan alarak süzdürelim. Süzülmüş patlıcanları mısır ununa yatıralım. Her tarafını bulayarak tereyağda  kızartalım.Sıcak sıcak servis tabağına alıp afiyetle yiyelim.
 
TEREYAĞINDA MISIR UNLU PATLICANIN ŞİFASI
 
01. Kansızlığı giderir.
02. Sinirleri yatıştırır.
03. İdrar söktürür.
04. Kilo vermeye yardımcı olur.

Hiç yorum yok: