SERBIDEV
2 su bardağı yarma buğday
150 gr kurut(keşk) yoğurt kurusu
3 yemek kaşığı tereyağ
Kırmızı pul biber, kuru nane, tuz
Yapılışı;
Yarma buğdayını iyice pişirelim.Büyük bir tabağa koyalım.Ortasını açıp çukur şekline getirelim.Açılan çukurcuğa kurut( keşk yoğurt kurusu) suyu dökelim.Tereyağda kızdırılmış kırmızı pulbiber ve kuru nane serpelim. Afiyetle yiyelim.(Ben yarma buğdayını özel çekilmiş olarak kullandım. yoğurt kurusunun kendisi tuzlu olduğu için ayrıca tuz kullanmadım.)
SERBİDEVİN ŞİFASI
01. Vücut ve sinirlere kuvvet verir
02. Hazmı kolaylaştırır
03. İshali keser
04. Tansiyonu yükseltir
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder