PALAMUT TAVA
Malzemeler
4 adet küçük boy palamut1 çay bardağı mısır unu
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz, limon
Yapılışı
Balıklarımızın başlarını ve kılçıklarını çıkarıp filetolara ayıralım. Kızartmaya başlamadan önce hafif tuzlayıp biraz bekleyelim. Daha sonra filetolarımızı mısır ununa iyice bulayıp sıvıyağda altın sarısı olana kadar kızartalım. Servis tabağımıza alıp üzerine limon sıkıp afiyetle yiyelim.PALAMUT TAVANIN ŞİFASI
01. Sindirim sistemine faydalıdır.02. Kalp damar sağlığına fayda sağlar.
03. Çocukların zeka gelişimine faydalıdır.
04. Kemik sağlığına faydalıdır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder